Film

tumblr_njcvbzsure1tuobsoo1_1280P.K. (2014)

P.K. bir şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K. daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuksu sorulardır ama cevapları enteresandır. P.K.’nin masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler. P.K.’nin sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir, öfkeleri dindirir. P.K.’nin çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür.  

İndirmek isteyenler için torrent(1080p) 2.5gb

alan-turingYapay Oyun (The Imitation Game)

Film Alan Turing adlı matematikçinin II. Dünya Savaşı sırasında Nazilerin kullandığı Enigma kodunu çözme çabasını anlatır. Hükümet tarafından bu iş için ülkenin en önemli matematikçileriyle beraber seçilen Alan Turing grubun en hırslısı aynı zamanda en zekisidir. Ancak zeki olduğu kadar da anlaşılması zor birisidir, bu anlaşılmazlık grubu ve çevresindekileri ile arasında sorunlara yol açacak başının belaya girmesine sebebiyet verecektir. Her şeye rağmen ülkesinin ve müttefiklerin geleceği ona bağlıdır ve karakterinden ödünler vererek takım çalışmasına uymalı ve bu şifreyi çözmelidir.

İndirmek isteyenler için torrent(1080p)

INOUT_010J_G_TUR-TR_70x100.inddInside Out (Ters Yüz)

Küçük Riley için hayat, babasının San Francisco’da yeni bir işe başlamasıyla baştan aşağıya değişir. Orta-Batı’daki yaşamını geride bırakan Riley’ı şimdi yeni bir ev, okul ve arkadaşlar beklemektedir. Peki içindeki duyguları o ne söyler? Neşe (Amy Poehler), Korku (Bill Hader), Öfke (Lewis Black), Nefret (Mindy Kaling) ve Üzüntü (Phyllis Smith)… Riley’in zihninin içinde yaşayan, ona günlük hayatında tavsiyeler veren duyguları bu yeni hayata alışırken ufak bir kaosa neden olacaktır. Neşe, Riley’nin en önemli duygusudur ve onu hep pozitif tutmaya çalışır ama diğer duygular bu yeni hayatına uyum sağlama konusunda biraz şaşkındır…Orijinal fikri ve yönetmenliği Pete Docter’a ait olan eğlenceli animasyonun senaristi Michael Arndt. Disney ve Pixar’ın ortak yapımı filmin orijinal seslendirme kadrosunda ise Amy Poehler, Bill Hader, Mindy Kaling, Phyllis Smith ve Lewis Black gibi isimler yer alıyor.

İndirmek isteyenler için torrent(1080p)


Yorum bırakın